De Boeck: "Ik ben positief gestemd"

Bram Coenen
| 15 reacties
De Boeck: "Ik ben positief gestemd"
Foto: © SC

Nieuwbakken Germinal Beerschot-trainer Glen De Boeck is hoopvol gestemd over het komende seizoen. Toch hoopt hij nog op versterking.

De Boeck veroorzaakte veel ophef met zijn overstap van Cercle Brugge naar Germinal Beerschot, maar nu die storm gaan liggen is kan de coach zich in alle rust op het nieuwe seizoen voorbereiden. De voorbereiding verloopt vrij goed. Mijn spelers staan waar ze moeten staan en de oefenmatchen hebben ons veel bijgebracht", zegt De Boeck bij VRT.

"De kern is niet veranderd, maar je mag niet vergeten dat dit team vorig jaar nog even tweede heeft gestaan. Er zit dus genoeg kwaliteit in deze groep om een belangrijke rol te spelen. We proberen gewoon de zaken die vorig seizoen foutliepen nu te voorkomen." Toch hoopt de boek nog op versterking: "Elke coach wil zijn eigen accenten leggen. Ik vind dat er op bepaalde posities nog wel wat bijkan."

De Boeck kwam ook nog even terug op zijn periode bij Cercle: "Ik heb van de week met hen samengezeten en we komen naar een goeie oplossing. Ik heb er mooie jaren gehad en wil niet met een valse noot weggaan. Ik begrijp dat Cercle ontgoocheld is, maar soms maak je nu eenmaal andere keuzes. Ik denk dat na een poos iedereen daar wel mee zal kunnen leven", besloot De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties