Yannick Put: "Even van de wereld"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Yannick Put: "Even van de wereld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Put was zondag de grote held op de Bosuil. In een oefenwedstrijd tegen Germinal Beerschot maakte de 19-jarige aanvaller het enige doelpunt van de wedstrijd.

En wat voor een doelpunt. “Kevin Oris maakt een goede actie op rechts”, beschrijft Put zijn eerste doelpunt in een Antwerpse derby. “Hij speelt de bal onder een verdediger door, ik kom voor mijn man, draait en schiet hem binnen.”

“Dan ben je toch even van de wereld. Het is misschien een oefenwedstrijd, maar toch ook niet zomaar een oefenwedstrijd. Je loopt dan maar wat rond met al die handen rond je lichaam. Pas als de wedstrijd terug op gang wordt getrapt, besef je dat je gescoord hebt.”

Put brak in de tweede helft van vorig seizoen door met vijf doelpunten in het eerste elftal en wil dit jaar bevestigen. “Ik hoop dat ik het seizoen kan beginnen zoals ik het vorig heb afgesloten. Ik hoop dat ik veel basisplaatsen krijg en voor veel doelpunten en assists kan zorgen.”

Promotie

“De ambitie is om terug naar eerste te gaan. Door kampioen te worden of via de eindronde. De promotie is het belangrijkste. Met de motivatie zit het alvast goed. Als je ziet hoe we ons vandaag gegeven hebben voor een oefenduel. We hebben ervoor gevochten en verdiend gewonnen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties