Zevne: "Onder de indruk van Antwerpse derby"

Dirk Pieters
| 2 reacties
Zevne: "Onder de indruk van Antwerpse derby"
Foto: © SC

Antwerp won zondagmiddag de derby tegen Germinal Beerschot. In een vol Bosuilstadion maakte Yannick Put het enige doelpunt van de middag. De feestvreugde was enorm bij de supporters van Antwerp.

Ook Kerem Zevne was onder de indruk van de Antwerpse derby. "Iedereen sprak er al weken over: Den Derby stond op het programma. Toch besefte ik pas hoe belangrijk deze wedstrijd is toen ik met mijn auto bijna aan de Bosuil kwam. Het volk dat uren voor de wedstrijd al stond te wachten, dat was schrikken", aldus de nieuwkomer op Antwerp.

"Toen we het veld opkwamen begon het pas echt. Het gejuich van de supporters was echt kippenvel. Toen besefte ik pas dat ik een unieke kans kreeg om mijn debuut op de Bosuil te maken. De supporters zorgen zeker mee voor de overwinning. Als je ziet hoe ze je vooruit schreeuwen. Dan kan je net altijd iets meer. We hebben ervoor gevochten tot de allerlaatste minuut."

Toch hoop Zevne dat het hier niet bij blijft. "Het is mooi om voor zoveel volk te kunnen spelen en de derby te winnen, maar het belangrijkste is dat het stadion tijdens de competitie ook goed vol loopt. Pas dan begint het echte werk."

Over zijn eigen wedstrijd was de middenvelder tevreden. "Het liep heel goed, maar natuurlijk kan het nog altijd veel beter. Ik hou toch een redelijk goed gevoel over aan deze wedsttrijd. Veel spelers kennen elkaar nog niet zo goed, dus dat kan alleen nog maar beter worden. Het is natuurlijk erg jammer om meteen al een ploegmaat kwijt te spelen. De blessure van Baert is een streep door de rekening. Een domper op een schitterende zondag." (AN)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties