Cercle-voorzitter: "Ik kan nu nog niet met De Boeck praten"

Cercle-voorzitter: "Ik kan nu nog niet met De Boeck praten"
Foto: © SC

Het plotse vertrek van Glan De Boeck ligt Cercle-voorzitter Frans Schotte nog altijd zwaar op de maag. "Ik heb mij mispakt aan De Boeck", zegt hij nu.

"Die gebeurtenis is zeker nog niet verteerd", zegt Schotte in HNB. "Ik heb ze wel van mij afgezet, maar ik blijf kwaad en ontgoocheld. In de zakenwereld maakte ik dit nooit eerder mee en daar zet ik sommige zaken ook niet meteen op papier. In voetbal kan echter blijkbaar alles."

"Ik heb mij duidelijk mispakt aan De Boeck. Dat er vroeg of laat een afscheid zou komen, heb ik natuurlijk altijd geweten. Toch heb ik altijd gedacht dat het door het wederzijdse respect op een correcte manier zou gebeuren", aldus een ontgoochelde Cercle-preses. 

"Ooit zei ik dat De Boeck meteen zou mogen beginnen als manager in mijn bedrijf Standaard Boekhandel, maar voor iemand die niet eerlijk is, is er geen plaats in mijn bedrijf. Glen heeft mij al gebeld en gevraagd om enkele zaken uit te praten, maar dat kan ik nog niet. Ik heb hem gezegd dat dit eerst moet slijten. De Boeck heeft mij bedrogen en dat heeft echt pijn gedaan." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties