Mascherano moet wachten op goed bod

Yves Dekoning
| 13 reacties
Mascherano moet wachten op goed bod
Foto: © SC

Javier Mascherano mag Liverpool verlaten, maar dit wil niet zeggen dat hij ook vertrekt. Alleen bij een goed bod zal de Argentijn afscheid nemen van Anfield.

Javier Mascherano is al een tijdje niet meer 100% gelukkig bij Liverpool FC. De 26-jarige middenvelder had een gesprek met Roy Hodgson over zijn toekomstplannen. Hierna stuurde Hodgson het volgende de wereld in: "Hij wou een jaar geleden al weg en wil nu nog steeds weg. Maar hij heeft nog een contract bij Liverpool FC. De beslissing ligt dus bij ons."

Hodgson is ontgoocheld maar hoopt dat Mascherano zich blijft inzetten voor de club totdat een aanvaardbaar bod wordt geaccepteerd. Hodgson: "Dat de speler ongelukkig is wil niet zeggen dat hij zeker zal vertrekken. In elke club zitten spelers die liever ergens anders zouden gaan spelen. Mascherano heeft nog een contract voor twee seizoenen en ik verwacht dat hij zich daar aan zal houden tot we een bod voor hem aanvaarden."

Het is dus wachten op een officieel bod van één van de geïnteresseerde clubs. Nadat Mario Balotelli en Maicon Inter Milaan verlaten, zou Rafael Benitez twee spelers bij LFC willen wegplukken. Naast Mascherano zou hij ook azen op Dirk Kuijt. Het is niet duidelijk of Barcelona nog concrete interesse heeft.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties