D'haene: "Geen revanche op Club"

D'haene: "Geen revanche op Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kristof D'haene mocht op een prima wedstrijd terugblikken tegen Anorthosis Famagusta. De youngster van Cercle was constant aanspeelbaar en zorgde voor de nodige dreiging. "Ik wist al van begin deze week dat ik zou spelen", glunderde de middenvelder.

Nadat hij tegen TPS Turku al mocht invallen, bedacht Bob Peeters Kristof D’haene tegen Anorthosis met een basissplaats. “In de loop van de week had de coach mij dat al toevertrouwd. Ik had na mijn overgang van Club naar Cercle niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Deze speelminuten beschouw ik zeker niet als een revanche op mijn ex-ploeg. Ik heb het bij de buren ook goed naar mijn zin gehad”, aldus D’haene.

De kwikke middenvelder zat tegen Famagusta meteen goed in de match. “Het hoge tempo was toch wel even wennen. Vanaf mijn eerste goede actie begon het echter vlot te lopen.”

Droomt D’haene nu ook stiekem van speelminuten in de competitiematch van zondag tegen Charleroi? “Ik vermoed dat ik zondag rust zal krijgen. Ik ben nog jong en kom pas piepen op het hoogste niveau.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties