Standard kiest voluit voor Mangala

Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Standard kiest voluit voor Mangala
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Bij Standard trekken ze in de defensie voluit de kaart van de jonge Fransman Mangala. Hij moet de vervanger worden van de naar de C-kern verbannen Mo Sarr.

De amper 19-jarige Franse belofteninternational staat daarmee voor een belangrijk seizoen. "Het is nu aan mij om te tonen wat Sarr me geleerd heeft", zegt de verdediger beleefd in HBvL.

"Of ik de defensie moet gaan leiden? Dat denk ik niet. Victor Ramos heeft toch meer ervaring dan mij en ook Pocognoli en Ciman hebben meer wedstrijden dan mij in de benen."

"Het is jammer dat we Mo Sarr kwijt zijn. Maar ik zal mijn best doen om hem te vervangen. De jongeren zullen nu moeten opstaan en hun verantwoordelijkheid nemen, daar hoor ik ook bij."

"Standard pakte twee landstitels op rij, maar liet het vorig seizoen serieus afweten. Ook sterspelers zoals Defour en Witsel beseffen dat we dit seizoen opnieuw moeten bevestigen. Zij willen hoog eindigen om een toptransfer af te dwingen."

"Er is alleszins zeker nog voldoende kwaliteit om een sterk seizoen te draaien, ook al zijn Jovanovic en De Camargo vertrokken. We hebben toch ook enkele mooie transfers gedaan."

"We starten de competitie vrijdag tegen Zulte Waregem, dat is een beetje een zwart beest voor ons. We hadden graag wat meer oefenduels gespeeld. Jammer dat we geen Europees spelen dit jaar. Anderlecht lijkt me de favoriet voor de titel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties