Jacobs: "We verwachten nu iets meer van Lukaku"

Nico Wieme
| 7 reacties
Jacobs: "We verwachten nu iets meer van Lukaku"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht won simpel met 3-0 van The New Saints en dat stemde Ariël Jacobs tevreden. De paars-witte coach stuurde een experimenteel elftal de wei in en gunde ook Romelu Lukaku een halfuur.

Ariël Jacobswou niet spreken over een B-elftal dat tegen TNS speelde. “Anderlecht zijnde proberen we onze doelstellingen te bereiken en daar hebben we de volledige spelersgroep voor nodig. Door blessures was ik trouwens genoodzaakt om enkele andere spelers een kans te geven.”

Opvallend was de rentree van Romelu Lukaku die na weken van blessureleed het doel nog altijd weet staan. “Ik wist dat hij zover stond, niet dat hij onmiddellijk twee doelpunten zou maken. Hij weet de goal zeer goed staan, zelfs na weinig collectieve trainingen. In het begin van de match vond ik hem nog wat onwennig.”

“Lukaku werd niet ongeduldig omdat zijn rentree telkens werd uitgesteld”, ging de Anderlechtcoach voort. “Hij beseft heel goed dat Anderlecht nu een stap verder staat dan vorig jaar en dat wij van hem ook die stap extra verwachten.”

Anderlecht gaat vrijdag de trommel in voor de laatste voorronde van de Champions League. Welke tegenstander verkiest Jacobs? “Dat interesseert mij niet. De loting bepaalt tegen wie we zullen uitkomen. Elke tegenstander heeft zijn specifieke eigenschappen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties