Daerden: "Op het veld staan deed deugd"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Daerden: "Op het veld staan deed deugd"
Foto: © SC

Koen Daerden was vrijdag één van de twee nieuwe namen in het elftal van Dominique D’Onofrio. De middenvelder toonde zich tevreden met zijn basisplaats en het geleverde spel van de Rouches.

“Officieel wist ik pas vrijdagmiddag dat ik zou spelen”, zegt Daerden aan onze redactie. “Maar ik had al wel een goed gevoel. Op training speelden we ook al op dezelfde manier.”

“Het was de eerste keer dat ik 75 minuten speelde sinds vorig seizoen. Tijdens de voorbereiding heb ik maximum 45 minuten op het veld gestaan. En door een verrekking heb ik twee weken verloren. Dat voelde ik wel, maar het deed heel veel deugd om op het veld te staan.”

Standard boekte een ruime 1-4-zege. “Die uitslag is een juiste weergave van de wedstrijd. We hebben op de juiste momenten toegeslagen en gespeeld zoals we moeten spelen.”

Het puntenverlies van de openingsspeeldag tegen Zulte Waregem is meteen weggeveegd. “Vier op zes is niet slecht” vindt Daerden. “Als we volgende week dezelfde prestatie op de mat kunnen brengen als vandaag, dan zijn we goed bezig.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties