Geen Standard – Real Madrid voor De Bleeckere

Geen Standard – Real Madrid voor De Bleeckere
Foto: © SC

Scheidsrechter Frank De Bleeckere en zijn vast team werden oorspronkelijk aangeduid om de oefenwedstrijd tussen Standard en Real Madrid in goede banen te leiden. De Uefa gooide roet in het eten.

De galawedstrijd tussen Standard en Real Madrid zal volgende dinsdag onder leiding staan van Serge Gumienny. Geen Frank De Bleeckere dus die nochtans de wedstrijd oorspronkelijk aangeduid kreeg. Dat komt omdat De Bleeckere en zijn team door de Uefa werden aangeduid voor een heenwedstrijd van een play-off wedstrijd in de Champions League.

De Bleeckere krijgt dus op 17 of 18 augustus een andere opdracht, en zal daarbij worden bijgestaan door zijn vaste assistenten Peter Hermans en Walter Vromans. Peter Vervecken is de vierde official en Luc Wouters evenals Jean-Baptist Bultynck fungeren als vijfde en zesde scheidsrechter.

Serge Gumienny neemt de galawedstrijd op Sclessin dus over. Hierbij krijgt hij de medewerking van Mark Simons en Frank Bleyen. Gaetan Simon is daar de vierde official. De wedstrijd gaat door op dinsdag 17 augustus voor een vol huis, alle tickets voor die partij zijn inmiddels de deur uit.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties