Goor: "Er zat meer in"

Goor: "Er zat meer in"
Foto: © SC

Ouderdomsdeken Bart Goor was de gevaarlijkste speler bij Germinal Beerschot. Hij zag een goede wedstrijd van zijn club, maar zag ook wat er misging.

Goor speelde op zijn eigen manier een heel goede wedstrijd tegen zijn ex-club. "We zijn afgestraft geweest op spelfases waarop dat niet mocht gebeuren", wist de routinier. "We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld, maar het verschil lag hem in de details."

"Anderlecht heeft de bal achteraan mogen rondspelen en kon daardoor het balbezit opeisen, maar veel kwam daar niet uit voort", vervolgt Goor. "Spijtig genoeg zijn de eerste twee goals weggevertjes. Als de muur springt bij de vrije trap van Boussoufa, scoort hij ook niet."

"We hebben een gebrek aan efficiëntie. Er waren een paar ballen die achter de verdediging vielen. Een spits als Custovic kan daar misschien wel iets mee doen."

Goor is wel nog altijd geliefd bij het Anderlecht-publiek. "Dat ze mijn naam scandeerden toen hij werd omgeroepen, dat doet me wel iets. Het toont dat ze nog altijd respect voor me hebben. Wat ik van vanavond onthoud? Dat er meer in zat!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties