Devroe: "Heb geen problemen met Koster"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Devroe: "Heb geen problemen met Koster"
Foto: © SC

De slechte competitiestart zorgt voor onrust binnen Club Brugge. Adrie Koster en Luc Devroe zouden recht tegenover elkaar staan. De sportmanager ontkent de geruchten.

“Er is geen enkel probleem tussen Adrie Koster en mij”, zegt Devroe in HLN. “Gisteren was er geen training en toch had ik Adrie drie keer aan de lijn. Er is niks veranderd.”

Devroe vreest ook niet voor zijn positie bij Club Brugge. “Als je hier werkt, moet je in principe alle dagen vrezen voor je job”, weet de sportmanager. “Maar ik heb nog geen signaal ontvangen om me zorgen te maken. Ik voel me heel zeker op dit moment.”

Vanavond ontvangt Club Brugge Dinamo Minsk. Een zege is de enige remedie om de povere 3 op 9 uit de competitie even naar de achtergrond te drukken. Devroe relativeert het negativisme.

“Het was vorig jaar in augustus niet beter. Toen pakten we ook maar 7 op 12 en 11 op 18 en was het voetbal een stuk slechter dan vandaag”, aldus Devroe. “De trein is vorig seizoen pas beginnen rollen na de Europese kwalificatie tegen Lech Poznan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties