Koster: "Perisic heeft zijn rol goed ingevuld"

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Koster: "Perisic heeft zijn rol goed ingevuld"
Foto: © SC

De stoel van Adrie Koster staat weer wat steviger na de zege op het veld van Westerlo. De Zeeuw was dan ook duidelijk opgelucht.

Koster zette in het Kuipje Ivan Perisic in de spits. “Hij heeft zijn rol goed ingevuld”, zegt de Brugse coach. “Bij iedere goede actie was hij betrokken. En ook met Vargas rond hem werkte het goed.”

“We hebben nu een goede week achter de rug. Deze zege en de drie punten zijn goed voor de moraal en het vertrouwen. We kunnen nu een weekje wat gas terug nemen en er dan terug vol tegenaan gaan.”

Toch zag Koster een minpuntje. “We hadden de partij al langer kunnen afmaken als we het beter hadden uitgespeeld. De uitvoering van onze acties moet toch nog iets sneller en secuurder. Maar ik ben blij met de overwinning. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken naar de volgende wedstrijden.”

Nabil Dirar zat niet goed in de wedstrijd en was teleurgesteld toen hij naar de kant werd gehaald. “Dat vind ik niet zo erg”, relativeert Koster. “Achteraf zal ik het er met hem nog wel eens over hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties