"Zulte Waregem ontbond mijn contract zonder seintje"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
"Zulte Waregem ontbond mijn contract zonder seintje"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Badis Lebbihi is geen speler meer van Zulte Waregem. De club ontbond deze zomer het contract van de verdediger. “Zonder mij op de hoogte te brengen”, foetert Lebbihi.

Zulte Waregem haalde Lebbihi in januari weg bij het Franse Rijsel. Eind vorig seizoen liep het echter mis tussen speler en club. Lebbihi miste door een blessure een wedstrijd met de reserven en werd uit de eerste ploeg gezet.

“Tijdens de vakantie kreeg ik een telefoontje van de manager (Vincent Mannaert, red.)”, zegt Lebbihi in de Waalse media. “Hij vroeg me of ik al een nieuwe club had gevonden. Aangezien ik geen aanbiedingen had gekregen, liet ik niets weten.”

“Maar in augustus werd ik niet betaald. Toen ik in zijn bureau kwam, zei hij me dat mijn contract ontbonden was. Daar was ik niet van op de hoogte gebracht. Het is niet het eerste probleem met Mannaert. Hij heeft ook Makiese en Taravel niet betaald. Die jongens zijn niet zomaar vertrokken.”

Wat brengt de toekomst? “Ik weet het niet. Ik ben op zoek naar een nieuwe werkgever. Het maakt niet uit of het in België of het buitenland is. Ik onderhoud dagelijks mijn conditie, maar heb uiteraard nood aan matchritme.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties