Iakovenko: "Ik wil een beter seizoen als vorig jaar spelen"

Iakovenko: "Ik wil een beter seizoen als vorig jaar spelen"
Foto: © SC

Sacha Iakovenko is blij dat hij weer bij Westerlo zit. Zijn transfer had heel wat voeten in de aarde, maar hij beseft ook dat hij nu weer aan spelen zal toekomen, want de club heeft heel veel moeite gedaan om hem toch te kunnen halen.

"zag Westerlo al twee keer aan het werk", aldus Iakovenko in HNB. Wat ik zag, stemt me optimistisch. Ik weet niet of Westerlo kan meestrijden om bij de eerste zes te eindigen, maar we kunnen het proberen."

Iakovenko hoopte op een transfer, maar niemand kwam aankloppen. "Als ik hier nu terugkeer, dan is het omdat ik vorig seizoen goed presteerde, maar niet goed genoeg. Echt waar, het voelt goed om terug te zijn in Westerlo. In Anderlecht heb ik mijn vrienden, maar hier ook."

Westerlo haalde heel wat voetballend vermogen in huis. Waar ziet Iakovenko zichzelf spelen? "Ik zal me aanpassen. Mijn doel blijft een beter seizoen draaien dan vorig jaar. Dat begint bij mijn speelkansen, maar ik heb er veel vertrouwen in dat ik zal spelen als ik gezond blijf. Uiteraard heb ik geen garantie om te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties