Bruggink wil nog niet van stoppen weten

Bram Coenen
| 1 reacties
Bruggink wil nog niet van stoppen weten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnold Bruggink heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. De transfervrije Nederlandse spits blijft wel hopen op een aanlokkelijk voorstel.

Bruggink, wiens contract bij Hannover 96 afgelopen zomer niet verlengd werd, vond nog steeds geen nieuwe club. Toch blijft de 33-jarige spits hopen op een nieuwe werkgever. "Misschien wil ik nog wel twee jaar voetballen. Na het stoppen bij Hannover hebben meteen vier clubs uit de 2. Bundesliga naar me geïnformeerd, maar ik heb toen gezegd dat ik nog wilde wachten met het nemen van een beslissing. Daarna hebben enkele clubs uit Griekenland zich gemeld en kwam er nog een club uit Cyprus langs."

De ex-speler van onder meer PSV en Twente staat ook open voor een terugkeer naar de Eredivisie: "Ik voel me nergens te groot voor en ga graag het gesprek aan. Wel is het belangrijk straks zekerheid te hebben." Nu de transfermarkt gesloten is, hoopt Bruggink aan de bak te komen. "Dan worden transfervrije spelers interessant. Ik heb geen termijn verbonden aan mijn toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties