Boussoufa heeft zich over strafschopmisser gezet

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Boussoufa heeft zich over strafschopmisser gezet
Foto: © SC

Mbark Boussoufa was na zijn strafschopmisser tegen Partizan Belgrado het mikpunt van spot. De Marokkaanse middenvelder heeft het trauma ondertussen al volledig verwerkt.

“In Marokko werd ik voortdurend op die strafschop aangesproken”, zegt Boussoufa in HLN. “Maar ik ben erover. Het was de dagen die erop volgden gewoon niet leuk. Omdat iedereen verwachtte dat we zouden doorgaan. En als je er dan op zo'n manier uitgaat... Dat is gewoon klote.”

Volgens Boussoufa hadden die strafschoppen er gewoon niet moeten komen. “En voor mij was het al helemáál een drama, omdat ik die beslissende strafschop moest nemen. Die ik dan half in de grond trap. Nu ja, half in de grond of niet: ik heb hem gemist.”

Na de wedstrijd tegen Partizan kreeg Boussoufa ook meer kritiek te verwerken. De speler begrijpt het niet. “Mijn wedstrijd was minder”, geeft hij toe. “Maar ik heb de indruk dat sommigen mij in een bepaalde hoek willen drukken. Waarom zou ik mij door die match minder moeten voelen, terwijl ik een fantastische competitiestart ken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties