Lehnhoff: "Ongelooflijke prestatie in deze omstandigheden"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Lehnhoff: "Ongelooflijke prestatie in deze omstandigheden"
Foto: © SC

Opgemerkte gast zaterdag op de Bosuil. Hans-Peter Lehnhoff. De Duitse ex-speler kwam de sfeer nog eens opsnuiven en zag dat het goed was. “Chapeau dat zo’n jong team in deze omstandigheden zo’n prestatie kan neerzetten.”

Het was niet de eerste keer dit seizoen dat Lehnhoff Antwerp met een bezoekje vereerde. “Zes weken geleden was ik ook aanwezig tijdens de derby tegen Germinal Beerschot”, zegt Lehnhoff aan Voetbalkrant.com. “De sfeer was toen echt geweldig.”

Ook tegen Roeselare heeft de Duitser genoten. “Ik zag een jonge ploeg met veel karakter terugkomen van een achterstand. Zoiets vind ik ongelooflijk. Deze ploeg komt elke dag negatief in het nieuws. Binnen een paar weken moeten die spelers misschien gaan doppen en toch kunnen ze in die moeilijke omstandigheden zo’n prestatie neerzetten.”

Chapeau, ook voor de trainer. Dat hij die jongens zo ver krijgt. Ze blijven voor elkaar vechten en geven nooit op. De supporters appreciëren die instelling. Dat merk je ook aan het applaus dat de spelers na de wedstrijd hebben gekregen. Maar die steun hebben ze als ploeg ook nodig.”

Hoe gaat Lehnhoff zelf om met al die polemieken rond zijn ex-club? “Ik vind het heel spijtig dat het zover is kunnen komen. Het bezorgt mij hartzeer. Als je op de Bosuil aankomt, ruik en voel je nog wel het voetbal. Maar commercieel kan het op deze manier niet meer verder. Dan gaat de club er aan kapot en dat zou een regelrecht drama zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties