Van Der Heyden: "Ref heeft abonnement op Club"

Nico Wieme
| 96 reacties
Van Der Heyden: "Ref heeft abonnement op Club"
Foto: © SC

Een kwartier voor het einde van de topper tussen Club en KRC Genk leek Peter Van Der Heyden zijn ploeg op weg te zetten naar de zege. "Alweer een dubieuze beslissing van de ref nekt ons hier", vond de Brugse linksachter.

Peter Van Der Heyden vond een kwartier voor tijd geen aanspeelpunt en ging dan maar van ver zijn kans met rechts. Tot zijn verbazing zag hij de bal in de korte hoek verdwijnen. "Ik dacht dat ik de winninggoal had gescoord. Dat doelpunt gaf ons echt een boost. Ik had het de groep zo gegund, we verdienden ook wel de drie punten. Door die domme tegentreffer eindigt de match toch nog in mineur", bekende Van Der Heyden aan onze redactie.

De linksachter van Club weigert de hand in eigen boezem te steken bij de gelijkmaker van Daniel Tözser. "Na de 2-1 was de concentratie zeker niet weg bij ons. De ref floot dan een dubieuze fout waaruit de gelijkmaker voortvloeide. Ook hij heeft een abonnement op Club voor de scheidsrechterlijke stommiteiten die hier de laatste matchen gebeurd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties