Nong vreest reacties KV-supporters niet

Nong vreest reacties KV-supporters niet
Foto: © SC

Eind augustus zat Aloys Nong nog bij KV Mechelen. Een dikke twee weken nadat hij vertrok, speelt hij met zijn nieuwe ploeg Standard op het veld van zijn ex-club.

Nong vreest echter geen fluitconcerten van de Mechelse fans. "Ik ben in Luik opgegroeid. Ik heb er altijd van gedroomd om bij Standard te spelen", vertelt de aanvaller. "Kan iemand het mij kwalijk nemen dat ik de kans heb aangegrepen om die droom te verwezenlijken? Onder meer dankzij Mechelen, dat zal ik nooit vergeten. Ik hoop dat het Mechels publiek zich vooral de mooie momenten zal herinneren die we samen hebben beleefd."

Nong kent de Mechelse verdedigers uiteraard door en door. "Zij kennen mij ook door en door", zo zegt hij in HLN. "Het is dus aan mij om ze te verrassen. Hun kwaliteitein zijn niet min."

Als Nong kon kiezen, had hij toch liever nu nog niet in Mechelen gespeeld. "Puur emotioneel was ik liever wat later teruggekeerd. Mechelen ligt mij nauw aan het hart. Ik hoop dat KV de top 6 haalt... zonder dat het Standard punten kost."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties