Sacchi: "Ik heb Zlatan nooit willen beledigen"

Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Sacchi: "Ik heb Zlatan nooit willen beledigen"
Foto: © SC

Arrigo Sacchi, ex-coach van Milan, kreeg afgelopen dinsdag een veeg uit de pan van Zlatan. Dat gebeurde toen de oefenmeester voor de grap zei dat Zlatan had kunnen scoren door zijn grote voeten.

Zlatan begreep de grap niet en ging hard in het verweer tegen Arrigo Sacchi, die zich een hoedje schrok op de Italiaanse TV. Sacchi vindt dat de Zweed dringend manieren moet leren.

"Ik heb zeker geen ruzie met hem en ik wil rustig reageren, omdat ik wil benadrukken dat ik het recht heb om een mening over hem te hebben. Ik heb Ibrahimovic echter nooit beledigd en ik heb altijd met veel respect over hem gesproken. Misschien was Zlatan wat moe na de wedstrijd of werd hij slecht geadviseerd, maar ik denk dat hij niet weet hoeveel respect ik geniet bij Berlusconi, Galliani en de fans", dreigt Sacchi een beetje.

"Vorig jaar schreef ik dat Barcelona de beste solist van de wereld had binnengehaald, maar dat een solist niet in een orkest kan spelen. Ik voegde er echter ook aan toe dat de club goud in handen had, wanneer Guardiola erin zou slagen om Ibrahimovic goed in te passen. Ik koester geen wrok en wens hem veel succes bij Milan: ik hoop oprecht dat hij het goed doet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties