Anthuenis: 'Die rode kaart is het kantelmoment'

Dennis Smeyers
| 8 reacties
Anthuenis: 'Die rode kaart is het kantelmoment'
Foto: © SC

Aimé Anthuenis was uiteraard niet tevreden met de nieuwe nederlaag van zijn team. Hij blijft er de moed wel in houden

"Allereerst moet ik Westerlo proficiat wensen met hun zege", aldus Anthuenis. "Wij speelden geen goede wedstrijd, maar de omstandigheden zaten ons ook niet mee. Een ploeg met problemen krijgt de omstandigheden ook zelden mee."

"Zo zie je bijvoorbeeld dat de rode kaart voor Notari een kantelmoment is in de wedstrijd. Ik heb de beelden nog niet gezien, maar van op afstand zagen beide gele kaarten mij er nogal licht uit. We verloren dan ook nog eens Radzinski met een spierscheur, en als je dan nog eens optelt dat ik niet breed zit in de verdedigers en moet gaan wisselen, dan weet je genoeg", vertelde de trainer op de persconferentie.

Of de kloof niet stilaan te groot is aan het worden aangezien Westerlo bijvoorbeeld al op zeven punten staat, wilde iemand weten. "Je hebt misschien gezien dat onze competitie vorige week pas goed begonnen is. Als je dan ziet wat ons programma is, thuis Gent en dan hier in Westerlo, dan is ons resultaat nog niet zo slecht. Veel ploegen zijn hier de laatste jaren nog niet komen winnen." Dat dit Westels eerste thuiszege van dit seizoen was, was Anthuenis nog niet opgevallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties