"We zien weer de echte Wasilewski"

Mathias Dumarey
| 7 reacties
"We zien weer de echte Wasilewski"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het gaat de goede kant op met de Poolse verdediger Marcin Wasilewski (foto). Bij Anderlecht merken ze dat hij weer gelukkig is nu het einde van de ellende in zicht is.

Dertien maanden geleden begon de miserie voor Marcin Wasilewski toen Axel Witsel in de topper tussen Standard en Anderlecht diens been zowat door midden trapte. Nu lijkt de Pool na veel vallen en opstaan in de revalidatie weer licht te zien aan het einde van de tunnel.

"Sinds een maand zie ik weer de echte Wasilewski. Hij ademt weer levensvreugde uit", zegt teammanager Garcia in HLN. Ook clubdokter Kristof Sas is positief. "Hij is bijna terug. Er is nu wel een bultje boven zijn enkel die nooit zal verdwijnen, maar het hindert niet. Dat geldt ook voor de plaat op de breuk", aldus Sas.

"Op het einde van oktober zou Marcin weer in staat moeten zijn om een oefenwedstrijd te spelen. We willen hem tegen februari in optimale vorm brengen. De stage in La Manga komende winter zal voor hem zeer belangrijk zijn", besluit Sas.

Er is nog meer goed nieuws voor Anderlecht. Volgende week mag Tom De Sutter weer beginnen lopen. De spits voelt geen pijn meer en zal halverwege oktober de groepstrainingen hervatten.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties