Jacobs: "Revanche nemen voor de supporters"

Ruben Philippe
| 7 reacties
Jacobs: "Revanche nemen voor de supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het zwakke 1-1 gelijkspel tegen Lierse staat Anderlecht zondag voor een belangrijke wedstrijd tegen KV Mechelen. De Brusselaars zullen de volle buit moeten pakken, een mini- crisis schuilt immers om de hoek.

Dat het resultaat en de spelwijze tegen Lierse ondermaats waren lieten zowel Jacobs als het bestuur uitvoerig weten in de media. Een nieuwe misstap kan Anderlecht, na eveneens de uitschuiver tegen Zenit, zich niet veroorloven. "Of de groep de boodschap begrepen heeft zullen we pas zondag tijdens de wedstrijd zien", aldus Jacobs.

"Na de wedstrijd tegen Lierse was er niet dezelfde gelatenheid als na Partizan, maar de spelers beseften wel dat het heel slecht was. Vorig seizoen speelden wij haast op automatische piloot, terwijl wij nu nog met spelers zitten die de uitschakeling tegen Partizan nog niet verteerd hebben. Sommigen zullen dat tot het einde van hun carrière meeslepen", vertelt de coach in de kranten.

Dat het tegen KV Mechelen veel beter moet is algemeen geweten. "Woensdag hebben we niet alleen onszelf maar vooral de supporters in de steek gelaten. De enige manier waarop wij ons ten opzichte van hen kunnen excuseren is door revanche te nemen tegen Mechelen", zo vervolgt hij. "Ik leg er regelmatig de nadruk op bij de spelers, want zij lijken niet altijd te beseffen welke inspanningen supporters moeten leveren om op woensdagavond aanwezig te zijn op een wedstrijd. De Europese verplaatsingen naar Zagreb of Belgrado zijn heus geen gezondheidswandelingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties