Manchester Utd blijft steken bij Bolton

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Manchester Utd blijft steken bij Bolton
Foto: © SC

Manchester United heeft in de vroege namiddag gelijkgespeeld bij Bolton. Hierdoor missen The Mancunians de kans om de kloof met Chelsea te verkleinen.

Knight bracht Bolton na amper zes minuten al op voorsprong. Maar de Portugees Nani wist halverwege de eerste periode de bordjes gelijk te hangen. Met die stand gingen we ook rusten.

In de 67ste minuut kon de Bulgaar Petrov op assist van Elmander The Wanderers weer op voorsprong zetten. Coach sir Alex Ferguson greep meteen in en bracht Michael Owen tussen de lijnen. Darren Fletcher werd opgeofferd.

Die wissel loonde, want Michael Owen stond nog maar drie minuten op het veld toen hij de gelijkmaker achter Jaaskelainen in doel legde. De spits had ook afgelopen midweek in de partij om de Carling Cup tegen Scunthorpe laten zien dat hij zijn torinstinct nog niet kwijt is.

United probeerde partij nog naar zich toe te trekken, maar Bolton omzeilde de extra tijd met twee wissels en hield één puntje thuis. Voor Manchester toch wel een gemiste kans na de nederlaag van Chelsea gisteren bij rivaal Manchester City. Chelsea blijft leider met 15 op 18. United is tweede met 12 op 18.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties