Cruz: "Germinal Beerschot heeft hechte ploeg"

Nico Wieme
| 67 reacties
Cruz: "Germinal Beerschot heeft hechte ploeg"
Foto: © SC

Daniel Cruz toonde zich uitermate tevreden met de drie punten tegen Club Brugge. "Na woensdag beseften we dat het anders moest", gaf de middenvelder van Germinal Beerschot toe.

"Ik ben heel blij met deze zege", lachte Daniel Cruz na de partij tegen Club Brugge. "We hebben veel gelopen en hebben een achterstand ongedaan gemaakt. We hebben getoond dat we een hechte ploeg hebben. Na de verloren partij op Zulte Waregem beseften we dat het anders moest. In de tweede helft hebben we een tandje bijgestoken en zo konden we het laken naar ons toe trekken."

"Deze wedstrijd was het tegenovergestelde van woensdag bij Zulte Waregem. We hebben veel gepraat na die miskleun. Woensdag vielen we aan en verloren we. Nu hebben we goed verdedigd en winnen we. Na die 0-1 gingen we vol voor een punt. Toen die gelijkmaker viel, drukten we door om de drie punten thuis te houden", vond de Columbiaan.

"We hebben uitgevoerd wat de coach ons gevraagd had. We speelden goed in positie en in blok. Club Brugge is een gevaarlijke ploeg, maar wij hebben getoond dat in deze competitie iedereen van iedereen kan winnen. We bekijken het van week tot week en zien wel waar we eindigen", aldus nog Cruz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties