Van Holsbeeck: "Punt is zeker nodig in Split"

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Van Holsbeeck: "Punt is zeker nodig in Split"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck kent de belangrijkheid van het duel donderdagavond in Split. "We moeten zeker een punt pakken", zegt de manager.

"Na het verlies in de eerste poulewedstrijd zijn we verplicht in Split minstens één punt te pakken. Als we met lege handen terugkomen dan hebben we de komende matchen helemaal geen recht meer op een uitschuiver. Dan moeten we zowat alle resterende wedstrijden winnen, willen we nog kans maken om door te gaan. Makkelijk zal het niet worden, het stadion zal vol zitten en ze zullen ons warm onthalen", aldus Van Holsbeeck.

"Als we willen overwinteren, dan moeten we daarvoor donderdag de basis leggen. Een punt is een goed resultaat, alles wat we meer pakken, zie ik als zuivere bonus."

"We zijn nog steeds op zoek naar een referentiematch, een wedstrijd waarvan we kunnen zeggen: dit is RSCA-voetbal. Tot nu toe hebben we nog niet echt laten zien tot wat we in staat zijn. Maar het kan snel gaan, soms is er niet veel nodig: één goeie match en we kunnen vertrokken zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties