Ogunjimi: "Duivels zijn droom die uitkomt"

Ogunjimi: "Duivels zijn droom die uitkomt"
Foto: © SC

Marvin Ogunjimi werd vandaag voor de eerste keer geselecteerd voor de Rode Duivels. De spits van Racing Genk glom van trots toen we hem erover aanspraken.

"Ik had deze week al contact gehad met Wilmots", glundert Ogunjimi. "Maar pas deze middag wist ik dat ik bij de selectie zit. Nee, een moeilijke keus was het niet. Ik ben hier geboren en getogen, het is een jongensdroom die uitkomt."

De druk bij de Duivels zal groot zijn na de verliesmatchen tegen Turkije en Duitsland. "Zeker, het is een moeilijk moment om er bij te komen. Het is van moeten, maar dat is geen probleem", aldus de man die Leekens vandaag een 'ander soort spits dan ik al had' noemt. "Ja, met Lukaku, Vossen, Hazard,... hebben we snelle jongens. Ik ben een andere speler. Ik zoek de ruimte in de rug van de tegenstander. Nee, ik ben niet de redder. Misschien kan ik in de toekomst uitgroeien tot basisspeler."

Over de wedstrijd was hij wel wat ontgoocheld, want Ogunjimi groeide op in Mechelen. "Dat maakt het extra spijtig. Ik had me er zo op verheugd om hier te kunnen spelen, maar de trainer beslist. We zijn momenteel met drie aanvallers die erg aan elkaar gewaagd zijn. Dan weet je dat dit kan gebeuren. Ik moest al snel beginnen opwarmen en had dus hoop snel in te vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties