Everton is razend op Leekens

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Everton is razend op Leekens
Foto: © SC

Everton zal het vier tot zes weken zonder Marouane Fellaini moeten rooien. De Rode Duivel keerde terug naar zijn club met een hamstringblessure. Everton wijst naar bondscoach Georges Leekens.

Leekens haalde in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk Fellaini na 80 minuten naar de kant. De rijzige middenvelder kampte blijkbaar met een spierblessure aan de hamstrings.

Everton-manager David Moyes zat in het stadion en keek het met lede ogen aan. “'Als Leekens Fellaini meteen na zijn blessure had vervangen, zou hij slechts twee weken out geweest zijn”, foetert Moyes.

Dat gebeurde volgens de Britse managar niet. “Nu is Marouane misschien zes weken onbeschikbaar. We gaan een officiële brief schrijven naar de Belgische bond om ons ongenoegen te uiten.”

Leekens gaat in de verdediging. “Marouane gaf aan dat hij nog even wilde proberen. Toen dat niet lukte, hebben we hem vervangen. Moyes mag niet vergeten dat onze kinesist Fellaini na zijn enkelblessure terug op topniveau heeft gebracht. En dat ik Marouane niet heb opgeroepen tegen Finland, precies om hem te sparen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties