Vargas: "Ik zie ons kampioen worden"

Vargas: "Ik zie ons kampioen worden"
Foto: © SC

Roland Vargas is in de vaderlandse competitie momenteel de eerste achtervolger van Jelle Vossen in de topschuttersstand. Na elf wedstrijden zit de Venezolaan aan negen treffers.

"Nu al een persoonlijk record, drie seizoenen geleden scoorde ik in één seizoen ooit eens acht goals bij Caracas (de Venezolaanse ploeg waar Club hem wegplukte, red.). Alles lijkt te lukken", zo zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Vargas hoopt volgend seizoen in de Champions League te kunnen spelen. "Ik geloof er echt in dat Club volgend jaar Champions League zal spelen. Wij zijn zwak begonnen, maar we beginnen steeds meer naar onze kwaliteiten te spelen en ik zie ons aan het eind van het seizoen zeker bij de eerste twee eindigen. (herpakt zich) Correctie, ik zie ons kampioen worden."

Volgens waarnemers zit er te weinig karakter in de ploeg van Club. "Dat kan misschien beter. Ik weet dat Club in het verleden vooral voor karaktervoetballers stond. Maar ik vind wel dat er met de technische spelers van nu beter gevoetbald wordt", aldus Vargas.

"Is het dan niet normaal dat die misschien wat minder karakter hebben? Maar ik vind niet dat het té veel is. Ik denk toch dat iedereen wil winnen. Maar misschien niet ten koste van alles, neen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties