Euvrard: "Ploeg die ervoor wil knokken"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Euvrard: "Ploeg die ervoor wil knokken"
Foto: © SC

Mooi was het niet, wat STVV zaterdag liet zien op het veld van Germinal Beerschot. Dat kon Vincent Euvrard echter niet deren. “We zijn tevreden met een punt.

Woensdag kregen de Truienaars nog een mentale tik in de beker. Doornik, de rode lantaarn in tweede klasse, stuurde STVV met het schaamrood op de wangen terug naar Stayen.

Beste kansen

“Het was vandaag de bedoeling om met een organisatie te starten en een paar keer tegen te prikken”, stelt Euvrard. “Dat is ons goed gelukt. Met Yannick Rymenants krijgen we nog de beste kansen van de wedstrijd. Jammer gaat die tweede net naast en staat Kaminski pal op de eerste.”

STVV voetbalde duidelijk als een ploeg zonder vertrouwen. “Vertrouwen komt alleen maar terug door goede prestaties te leveren. De voorbije weken hebben we veel stomme goals geslikt. Nu was het vooral de bedoeling om geen doelpunten tegen te krijgen.”

Voor de supporters was het echter een verschrikking om naar te kijken. Het geld niet waard en daar kon Euvrard zich wel in vinden. “Maar ze hebben wel een ploeg gezien met veel overgave, werklust en strijd. De spelers op het veld willen knokken voor STVV.”

Lef en durf

“Volgende week moeten we tegen Zulte Waregem met meer lef en durf spelen. Dan kunnen we een stap vooruit zetten. Als we de zege pakken spelen we haasje-over met hen, en misschien laten we dan ook Germinal Beerschot achter ons. Dan kunnen we langzaam aan terug naar boven kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties