Groep C: Nani moet zich laten zien in Bursaspor

Groep C: Nani moet zich laten zien in Bursaspor
Foto: © SC

In groep C is het bijzonder spannend. Verwacht werd eerst dat Manchester United de groep met gemak zou domineren, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

In de vorige CL-wedstrijd wonnen de Mancunians nog bijzonder moeilijk van Bursaspor op eigen veld met 1-0. Vandaag moeten Nani en co naar Turkije. De in vorm zijnde Nani verkondigde al dat hij gebrand is om zich verder te tonen. "Ik behoor tot de beste spelers ter wereld", liet hij zelf weten. Dat zal hij dan nu moeten bevestigen.

In de andere wedstrijd ontvangt het Spaanse Valencia de Glasgow Rangers. Rangers staat op de tweede plaats met vijf punten uit drie wedstrijden. Valencia heeft één puntje minder. Wie vanavond wint, neemt een serieuze optie op de tweede plaats.

Wat denkt BWIN over de matchen?

In de wedstrijd tussen Bursaspor en Manchester United zijn de Engelsen natuurlijk de favoriet. Een mogelijke verrassing van Bursaspor kan u echter een leuke stuiver opleveren. En ook met een gokje op de Glasgow Rangers kan u heel wat geld verdienen. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Wint Bursaspor, dan krijgt u bij Bwin 750 euro bij een gok van 150 euro. Winst van Man U betekent 247.5 euro bij de inzet van de volle 150 euro.

Met een winst van de Rangers op het veld van Valencia kan u nog meer verdienen bij Bwin. U krijgt immers 8.5 keer uw inzet. Dat betekent een opbrengst van 1275 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties