Geraerts: "Ik ben het beu om het te herhalen"

Nico Wieme
| 29 reacties
Geraerts: "Ik ben het beu om het te herhalen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel Geraerts streed op het Brugse middenveld voor wat hij waard was, maar zag de Kroaten toch met de zege aan de haal gaan. Vooral de manier waarop de tegendoelpunten er kwamen, stootte de Limburger zwaar tegen de borst.

Het was niet de meest vrolijke Karel Geraerts die ons na afloop van de verloren partij tegen Dinamo Zagreb te woord stond. "Voor de rust zat de match op slot. Zolang het 0-0 stond kregen we enkele goede mogelijkheden, ook ik, ja. We lagen zeker niet onder. Kort na de rust vallen dan plots die twee tegengoals. Ik ben het beu, ik ga niet voor de duizendste keer zeggen waaraan dat ligt."

De Clubspeler had ook gehoord dat het publiek zich tegen de ploeg en onder ander sportmanager Luc Devroe was gaan keren. "Hun reacties zijn terecht. Je kan het hen niet kwalijk nemen. Het is logisch dat zij niet tevreden zijn, ik ben dat ook niet en ik hoop dat mijn medespelers dat evenmin zijn."

Mentale klap

Geraerts erkende dat deze nederlaag hard aankomt. "Dit is nog maar eens een mentale klap. Tegen Anderlecht moeten we die te boven komen. Dat wordt nog maar eens een belangrijke wedstrijd. Het is al weken zo en dat is frustrerend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties