Lombaerts: "Het wordt een speciale match voor mij"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Lombaerts: "Het wordt een speciale match voor mij"
Foto: © SC

Voor Nicolas Lombaerts wordt het woensdag een speciale avond. De Rode Duivel neemt het met België op tegen Rusland, het land waar hij in clubverband vorige week landskampioen werd met Zenit Sint-Petersburg. De Belg kijkt dan ook uit naar de interland.

"Ik schrok wel dat we niet in Moskou of Sint-Petersburg spelen, maar in Voronezj. De Russen rijden er met de trein heen, dus ik verwacht niet zo'n grote stad", vertelt de Rode Duivel. "Het zal inderdaad een speciale match zijn voor mij, want het is toch de competitie waar ik speel."

"Ik ken de meeste spelers en de trainer natuurlijk", vervolgt de verdediger. "Er zijn zo'n zes of zeven spelers van Zenit, toch de helft van de ploeg, bij de Russische selectie en die spelen bijna allemaal. Het zal leuk worden om tegen hen te spelen."

"Of ik Leekens tips heb gegeven? Nee, hij heeft ze ook wel zien spelen, tegen Anderlecht onder andere. En hij zal ook wel video's hebben die we maandagavond nog wel te zien zullen krijgen", aldus de speler van de kersverse Russische kampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties