Maes: "Geen zege van de revanche"

Nico Wieme
| 3 reacties
Maes: "Geen zege van de revanche"
Foto: © SC

Peter Maes versloeg met Lokeren KV Mechelen en dat deed de ex-coach van Malinois duidelijk deugd. Toch wou de Limburger niet geweten hebben dat de Lokerse zege rond zijn persoontje draait. "We willen zo hoog mogelijk eindigen."

Lokeren versloeg KV Mechelen met 3-1 en dat bezorgde Peter Maes een goed gevoel. "We borduren verder op datgene waarmee we bezig waren: goede resultaten neerzetten. Deze zege draait niet om mij en het is er ook geen van de revanche. Elke zege is mooi, maar tegen Mechelen doet dit natuurlijk extra deugd. We waren de nederlaag uit de heenmatch nog niet vergeten en hadden dus wat recht te zetten."

De coach van de Waaslanders had een open match gezien, maar vond dat zijn team al beter gespeeld heeft. "Er waren goede mogelijkheden langs beide zijden. Er was ook veel ruimte. We hebben de zege behaald met werkvoetbal. Dit was zeker niet onze beste match. In de eerste helft dicteerde KVM de wet, na de rust hadden wij controle over de match. We hebben ons met overtuiging naar de zege geknokt."

Top zes

Lokeren zet met achttien op achttien een mooie thuisreeks neer en verstevigt zijn plaats in de top zes. "Voor Lokeren zijn dit onwaarschijnlijke cijfers. We willen zo hoog mogelijk eindigen. Maar daar zullen we hard moeten voor knokken. Onder andere KV Mechelen heeft ook de kwaliteiten om die doelstelling te verwezenlijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties