Abbou: "Veel respect voor Andrews"

Dirk Pieters
| 10 reacties
Abbou: "Veel respect voor Andrews"
Foto: © SC

De spelers van Antwerp krijgen dinsdagmiddag het bezoek van een nieuwe trainer. Bart De Roover neemt de taak van Collin Andrews over als coach van de oudste club van het land.

Een verandering die er zat aan te komen voor de spelers, maar daarom niet minder pijnlijk. Ook Saïd Abbou laat weten enorm veel respect te hebben voor Andrews. "We zitten in een moeilijke periode met heel wat nederlagen en dan krijgt de trainer altijd de schuld, maar Andrews is zeker niet de schuldige. Hij gaf zich altijd 100% en ook al was hij ziek, hij stond altijd klaar voor iedereen en probeerde ons steeds af te schermen van negatieve commentaar in de media. Hij was niet alleen een trainer, maar ook een vriend voor de vele jonge spelers. Iedereen had respect voor hem en dat is meer dan terecht", aldus de aanvaller die de laatste weken steeds dichter bij de A-kern aanleunde.

Over Bart De Roover wou Abbou nog wel het volgende kwijt. 'De Roover heeft als speler en trainer al een mooi palmares en is absoluut een prof.  Hopelijk kunnen we veel opsteken van de nieuwe coach. Ook achter Bart De Roover zullen we altijd volledig blijven staan.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties