Koster: "De gifbeker moet helemaal leeg"

Steurbaut Kersten
| 62 reacties
Koster: "De gifbeker moet helemaal leeg"
Foto: © SC

Club Brugge ging op Stayen al voor de zevende keer dit seizoen met de billen bloot. Trainer Adrie Koster probeert zich vast te klampen aan de positieve zaken. “De ommekeer zit eraan te komen.”

“Het is heel zuur om zo te verliezen”, stelt Koster. “We waren veel sterker dan Sint-Truiden, maar het draait anders uit.”

Over de inzet van zijn spelers kon Koster niet klagen. “De wil is aanwezig, maar voor doel missen we de scherpte om de trekker over te halen. Na de gelijkmaker hadden we voetballend de kans om 1-2 of 1-3 te maken, maar in de slotfase krijg je dan zelf het deksel op de neus. De gifbeker moet helemaal leeg.”

Hoe moet het nu verder? “We moeten keihard blijven werken zoals we bezig waren. De ommekeer zit er zeker aan te komen, al komt dat niet geloofwaardig over als je niet kan winnen. Maar deze ploeg is zeker niet dood. Er zit nog voldoende spirit in.”

“We moeten ons vasthouden aan die positieve zaken. Zo speelde Nabil Dirar ook een heel goede wedstrijd. Of ik hier moedeloos van word? Ik ben zeker niet happy. Het is heel frustrerend om zo te verliezen. De spelers hebben zich volledig gegeven. Meer kan ik niet vragen. Tactisch moet je ook niet veel veranderen. We hebben gewoon die overwinning nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties