Eerste pokertoernooi kent zijn winnaars

Dirk Pieters
| 1 reacties
Eerste pokertoernooi kent zijn winnaars
Foto: © SC

Het eerste freeroll pokertoernooi van Voetbalkrant.com was een succes. Rond middernacht ongeveer kenden we de uiteindelijk winnaars van het eerste online toernooi.

In december staan er vier tornooien op het programma. Het eerste toernooi stond gisteren op het menu en was meteen een succes. Meer dan 120 liefhebbers vonden hun weg naar de eerste freeroll van Voetbalkrant.com.

Lange tijd stond dimi27_x aan de leiding en hij hield het hoofd koel en ging uiteindelijk lopen met de hoofdprijs (gepersonaliseerd shirt van Real Madrid). Achter Dimi27_x was het lange tijd enorm spannend, maar uiteindelijk vielen ook Tom_1101 (shirt Bayern Munchen) en Thomasve216 in de prijzen. De winnaars worden per mail gecontacteerd.

Minder goed nieuws was er voor Rat4ever13. Hij viel uiteindelijk net buiten de prijzen op een knappe vierde plaats. Plaats vijf ging uiteindelijk naar Simean-1. Toch ook een eervolle vermelding voor daboydanny. Hij viel er in het eerste online toernooi als eerste uit.

Ook de volgende weken staan er nog toernooien op de planning. Noteer alvast 13/12, 20/12 en 27/12 in jullie agenda. Ieder tornooi wordt aangevat om 20u30. Deelname is alleen mogelijk als u ingeschreven bent. Verder info over het volgende toernooi volgt op Voetbalkrant.com

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties