Knotsgekke match in Engelse FA Cup

Manuel Gonzalez
| 5 reacties

In de Engelse FA Cup speelden Leyton Orient en Droylsden gisterenavond een knotsgekke wedstrijd. De thuisclub won uiteindelijk met 8-2.

Opvallend was dat Droylsden tot de 89ste minuut met 1-2 leidde. Toen Jonathan Kahne Tehoue de gelijkmaker scoorde voor Leyton speelden beide teams met zijn tienen. Eén minuut later kreeg thuisspeler Chorley rood waardoor Leyton met negen spelers de verlengingen in moest.

In de derde minuut van de eerste verlenging lukte Leyton Orient met zijn negenen de 3-2 via Mpoku. Eén minuut later pakte Roche rood namens de bezoekers waardoor het een potje negen tegen negen werd. In de resterende tijd won Leyton uiteindelijk met 8-2 en dat terwijl het pas in de 89ste minuut voor de 2-2 tekende. Na 54 minuten stonden de bezoekers uit Droylsden zelfs 0-2 voor.

Leyton Orient speelt in League One, vergelijkbaar met onze derde klasse. Droylsden speelt drie reeksen lager in Blue Square North.