Koster: "Hebben het slecht uitgespeeld"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Koster: "Hebben het slecht uitgespeeld"
Foto: © SC

Adrie Koster was een bijzonder gelukkig man na de zege op KV Mechelen. Toch blijft de Zeeuw aandachtig. “Over de tweede helft kan ik niet tevreden zijn.”

“Dit is een heel belangrijke overwinning”, aldus Koster. “Het was vanavond een zespuntenmatch. Bij verlies deden we een slechte zaak, maar nu blijven we in die top-zes. Ik zie trouwens weinig ploegen in staat om hier de volle buit te pakken.”

Koster was tevreden over de prestatie in de eerste helft. “Die hebben we op een goede manier afgewerkt, maar over de tweede helft ben ik minder te spreken. Jammer dat we ons niveau slechts één helft konden aanhouden.”

“In principe moet het makkelijker gaan tegen tien man, maar we spelen het niet goed uit. We zochten te veel de duels op in plaats van de bal te laten gaan en de vrije ruimte op te zoeken. Dat laatste hebben we te weinig gedaan. We hadden ook nog de kansen om het af te maken, maar Perisic en Simaeys laten ze liggen.”

Maar dankzij de zes op zes kon Koster met een gerust gemoed de bus op stappen. “Zo hebben we eindelijk nog eens een prettige terugreis na een wedstrijd op verplaatsing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties