Adrie Koster moet bibberen voor vanavond

Adrie Koster moet bibberen voor vanavond
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Adrie Koster (foto) zit mogelijk op de wip bij Club Brugge. Vanavond is er een bestuursvergadering gepland bij blauwzwart en de kans bestaat dat het doek valt voor de minzame Zeeuw.

Na de nederlaag thuis tegen Anderlecht lijkt het er op dat zelfs de grootste believers in Adrie Koster van kant zijn gedraaid. Men had er zich in de bestuurskamer al bij neergelegd dat de titel niet voor dit jaar zou zijn, maar nu het ook nog volop bikkelen wordt om play-off I te halen, daar had men niet op gerekend. Het lijkt erop dat de brave aanpak en losse discipline niet blijkt aan te slaan bij deze spelersgroep.

Dat het dit keer menens is dat de job van Koster op het spel staat, is het feit dat zelfs enkele spelers al op de hoogte zijn van wat er vanavond kan gebeuren. Toch zijn er nog stemmen dat Club Brugge en Koster vanavond nog niet uiteengaan, maar dat een trainersontslag wel voor het eerst bespreekbaar is. Bijkomend probleem voor de West-Vlamingen is dat er momenteel geen alternatieven voor Koster zijn op de markt. Het is wel een feit dat sinds zondag de Nederlander zich geen foutje meer kan veroorloven. Enkel een 6 op 6 tegen rivaal AA Gent en Charleroi kunnen de gemoederen nog enigszins bedaren en dan kan Koster alsnog de winterstop halen.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties