Brugse supporters willen Leekens als trainer

Maarten Van Bever
| 61 reacties
Brugse supporters willen Leekens als trainer
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het blauw-zwarte supporterslegioen is een actie aan het opzetten om Georges Leekens voor 1 dag te kunnen huren via Music for Life. Daarmee willen ze hun ongenoegen uiten over de huidige gang van zaken bij Club Brugge.

Aangezien de Belgische voetbalbond ook zijn steentje wil bijdragen voor Music For Life, geeft het iedereen de kans om via ebay te bieden op een anderhalf uur durende trainingsessie onder leiding van bondscoach Georges Leekens

De supporters van Club Brugge zien daarin een mooie kans om op ludieke wijze aan de clubleiding hun ongenoegen kenbaar te maken over de huidige malaise bij Club Brugge en zijn een inzamelingsactie gestart. De Brugse supporters willen wel benadrukken dat de actie niet persoonlijk jegens trainer Adrie Koster is gericht.

Music For Life, de jaarlijkse liefdadigheidsactie van radiozender Studio Brussel, staat dit jaar in het teken van kinderen in Afrika die hun ouders hebben verloren aan de gevolgen van aids. Er kan nog tot woensdag geboden worden op de trainingsessie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties