Defour: "Ik voel nog pijn"

Fabian Morren
| 7 reacties
Defour: "Ik voel nog pijn"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Steven Defour ging maandag met succes onder het mes. De middenvelder van Standard liet zich opereren aan de schouder. "De operatie is goed verlopen, maar ik voel nog pijn. Dat is normaal, zo is mij gezegd", zegt Defour.

"Over twee weken moet ik opnieuw naar Deurne voor een controle en om de draadjes te verwijderen. Tot dan is mij platte rust voorgeschreven. Pas daarna kan ik beginnen revalideren", vertelt Defour.

"Ik ga de eindejaarperiode thuis doorbrengen, maar dat doorkruist mijn plannen niet, vermits ik sowieso geen korte vakantie in het buitenland had voorzien."

Op 4 januari vertrekt Standard op winterstage naar Almancil. Het is nog niet duidelijk of dat met Defour zal zijn.  "Dat moeten dokter De Clercq en de medische staf van Standard uitmaken", weet de aanvoerder van de Rouches in Het Laatste Nieuws.

"Wat zij beslissen, is voor mij goed. Ze weten wat ik wil, namelijk zo snel mogelijk opnieuw kunnen spelen. Elke dag die ik van de vooropgestelde drie maanden afwezigheid kan afpitsen, is een gewonnen dag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties