Journalist van Marca: "Lukaku is de tweede keus van Mourinho"

Journalist van Marca: "Lukaku is de tweede keus van Mourinho"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdagnamiddag gaf Romelu Lukaku een persconferentie voor de internationale pers. Voor het gebeuren spraken wij met een Spaanse journalist van de krant Marca. Hij ziet Romelu Lukaku reeds bij Real Madrid.

Sergio Fernandez verwacht Lukaku volgende zomer in Bernabeu te zien. "Llorente van Bilbao is de eerste keus van José Mourinho en hij gaat dan ook proberen die te halen. Maar als dat niet lukt, wat ook de verwachting is want Llorente zou al een ander groot aanbod hebben, is de tweede keus zeker Romelu Lukaku", zegt hij aan Voetbalkrant.com.

"Mourinho praat regelmatig over hem. Het is het type speler dat hij graag heeft en Real heeft volgens hem dringend nog een centrumaanvaller nodig. Nee, voor januari zal het zeker niet zijn, maar volgend seizoen denk ik wel dat hij naar Real komt. Hij zal niet alle wedstrijden spelen, maar kan gemakkelijk aan een gemiddelde van twintig minuten per wedstrijd komen. Toch niet slecht voor een 17-jarige? Volgens mij zal hij ook bij Real voldoende speeltijd krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties