Matchwinnaar Perisic: "Nooit eerder meegemaakt"

Nico Wieme
| 19 reacties
Matchwinnaar Perisic: "Nooit eerder meegemaakt"
Foto: © SC

Met vier doelpunten en één assist was Ivan Perisic betrokken bij alle vijf de doelpunten die Club scoorde tegen Charleroi. "Ik wil alle medespelers bedanken om daaraan mee te werken."

Ivan Perisic had niet veel tijd na de match. De Kroaat wou snel de wagen in om koers te zetten naar zijn thuisland voor een korte vakantie. "De rustperiode die nu komt, kan ik goed gebruiken. Daarna moeten we ons goed voorbereiden om op de ingeslagen weg voort te gaan. We willen nog het beste maken van dit seizoen."

Club scoorde vijf keer tegen een mak Charleroi. Bij elk doelpunt was de aanvaller betrokken. "Ik ben zeer tevreden met mijn vier doelpunten en assist. Dat is mij nooit eerder overkomen, behalve bij de jeugd. Ik wil zeker alle medespelers bedanken om mij daarbij te helpen. We boeken nu vier zeges op vijf matchen. Alleen tegen Anderlecht kenden we een offday."

Bevrijding

Perisic had een duidelijke analyse van de match. "Ik had op voorhand gezegd dat we tegen deze ploeg binnen de eerste tien minuten moesten scoren. Dat gebeurde gelukkig ook met die goede voorzet van Nabil Dirar die ik kon binnenkoppen. Dat doelpunt was een bevrijding. Na de 2-0 kwam Charleroi met zijn tienen te staan en was de match gespeeld. In de tweede helft kregen we veel ruimte en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties