Overname Lokeren vertraagt door sneeuw

Anthony Van der Planken
| 6 reacties
Overname Lokeren vertraagt door sneeuw
Foto: © SC

Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht is nog steeds in gesprek met een investeringsgroep voor de overname van zijn club. De afronding van de deal liep wat vertraging op door de hevige sneeuwval.

Lambrecht praat momenteel met een investeringsgroep die vertegenwoordigt wordt door de Noorse makelaar Harald Suain. "Wij kennen Harald al jaar en dag: hij heeft ons Petter Rudi gebracht en Vegard Braaten", legt Lambrecht uit in Sport/Voetbalmagazine

"Hij vertegenwoordigt een investeringsgroep die in de eerste plaats uit Noren bestaat en die in immobiliën, petroleum en voetballers doet - een beetje van alles dus. Ik wil 49 procent van de club afstaan, de rest over een jaar of vijf wanneer ik nog wat ouder ben. We hebben al een overeenkomst die getekend is door Harald Suain en door ons. Alles staat op papier, alleen de centen zijn er nog niet en zolang die niet op tafel liggen, is er voor mij niks. Volgens mij komt het in orde, maar het zal niet meer voor het einde van het jaar zijn. Er moesten mensen vanuit het buitenland komen, maar door het weer zijn hun vluchten afgeschaft. Daardoor loopt alles vertraging op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties