Dupré: "Lambrecht denkt dat hij meer is dan de rest"

Fabian Morren
| 22 reacties
Dupré: "Lambrecht denkt dat hij meer is dan de rest"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frédéric Dupré werd bij Lokeren bij het huisvuil gezet. Op 1 januari is de 31-jarige verdediger officieel een vrije speler.

"In januari 2008 kwam ik over van Standard. Het eerste half jaar was iedereen bij Lokeren tevreden over mij. Na dat seizoen ging ik met mijn vrienden, allemaal supporters van AA Gent, naar de bekerfinale tegen Anderlecht kijken. Bij Lokeren zijn ze dat te weten gekomen. AA Gent en Lokeren, dat gaat niet samen", zo vertelt Dupré.

"Ik denk dat dat mij de das heeft omgedaan", vervolgt de verdediger in Het Laatste Nieuws. "Je moet wel weten dat ik van Gent ben en daar zo goed als heel mijn leven gevoetbald heb. Opeens kon ik niets meer goed doen bij Lokeren."

Dupré is boos op Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht. "Hij denkt van zichzelf dat hij meer is dan de rest. Omdat hij meer geld heeft. Die man heeft zoveel geld dat hij zich niets aantrekt. Hij doet maar op en zegt maar wat hij wil, zonder stil te staan bij de gevolgen. Je moet bij hem ook niet afkomen met 'ik ga een rechtszaak aanspannen', want dan lacht hij je uit."

"Hij kan procederen tot hij je helemaal gepluimd heeft", vervolgt Dupré. "Ik zeg niet dat het zijn bedoeling is om iemand kapot te maken. Ik ben er zelfs van overtuigd dat hij de grootste supporter van Lokeren is. Maar hij moet leren zwijgen over dingen waar hij niets van afweet. Ik ken niets van banden, dus ik ga ook niet zeggen hoe hij ze moet verkopen."

Dupré wil nog niet stoppen met voetballen. "Ik zou graag blijven spelen. Is het niet in eerste klasse, dan in tweede. En is het niet in tweede, dan in derde. Desnoods in provinciale. Als ik weer kan spelen, ben ik blij. Ik kreeg een aanbieding uit de Major Soccer League in Amerika, maar ik heb twee kleine kinderen. Ik zie het niet zitten om naar een ander land te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties