"Sollied kan Lierse in eerste klasse houden"

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
"Sollied kan Lierse in eerste klasse houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse werkte vrijdag in Egypte zijn eerste training onder Trond Sollied af. Nieuwkomer Milos Maric heeft alle vertrouwen in de Noor. “Hij kan iets maken van deze groep.”

Een recuperatietraining onder Herman Vermeulen en een training op techniek waarin Trond Sollied de aandacht naar zich trok. Dat was het programma van de eerste dag onder leiding van de Noorse succestrainer.

Milos Maric gelooft dat Sollied van Lierse een goed team kan maken. De Serviër speelde bij Olympiakos twee jaar onder de Noor en werkte ook bij AA Gent een jaar met hem samen. “We hebben veel goede spelers, maar het is belangrijk om een goed team te vormen. Dat is iets wat Sollied kan”, aldus Maric in GvA.

“Trond is de beste trainer die ik al heb gehad. Als er één trainer is die Lierse in eerste klasse kan houden dan is hij het. Hij kan als geen ander een organisatie neerzetten en dat is wat we nodig hebben. We trainen ook altijd met de bal en daar houd ik wel van. Toen ik hoorde dat Sollied de nieuwe trainer zou worden, was ik heel gelukkig.”

Over zijn eigen kwaliteiten blijft Maric bescheiden. “Ik praat liever op het veld. Maar ik hoop natuurlijk dat het goed zal gaan en dat ik de ploeg iets kan bijbrengen. Met deze groep en deze trainer moeten we ons kunnen redden. Dat hoop ik echt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties