Standard zoekt vervanger Defour in Egypte

Steurbaut Kersten
| 63 reacties
Standard zoekt vervanger Defour in Egypte
Foto: © SC

Standard bewandelt opnieuw de Egyptische piste. De 26-jarige Ahmed Fathi moet de vervanger worden van de geblesseerde Steven Defour. Al Ahli wil twee miljoen euro voor de international vangen.

In Luik hebben ze geen al te beste ervaringen met Egypte. Vorige zomer kaapte het Emad Meteb weg bij Al Ahli, maar de aanvaller keerde terug naar zijn vaderland. Ook pogingen om Shikabala naar België te halen liepen spaak.

In oktober zat Luciano D’Onofrio opnieuw met Al Ahli om de tafel, deze keer om Fathi naar Sclessin te halen. Opnieuw werd er geen akkoord bereikt. Al Ahli wil echter een goede relatie houden met de sterke man van Standard en is bereid om Fathi in januari toch te laten vertrekken.

D’Onofrio zat de voorbije dagen in Egypte om het dossier Fathi opnieuw te bespreken. Een transfer zal er niet zonder slag of stoot komen. De 77-voudige Egyptische international verlengde nog maar net zijn contract tot 2014 en moet twee miljoen euro kosten.

Fathi is een rechterflankspeler, maar kan ook als defensieve middenvelder zijn streng trekken. Hij wordt aanzien als een mogelijke vervanger voor de geblesseerde Steven Defour. (HNB)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties