Jacobs verwacht dat spelers bevestigen in La Manga

Jacobs verwacht dat spelers bevestigen in La Manga
Foto: © SC

De spelers van Anderlecht zijn zaterdag vertrokken voor een weekje wintervoorbereiding op hun traditionele stageplaats La Manga. Trainer Ariël Jacobs heeft er 33 spelers tot zijn beschikking.

Naast de basisspelers zijn ook de geblesseerden Olivier Deschacht en Cheikhou Kouyate van de partij. En ook talenten als Jordan Garcia Calvete, Nathan Kabasele en Arnaud De Greef mochten hun valies pakken. Nieuwkomers Veselinovic en Abdoulaye Seck kunnen voor het eerst kennismaken met de groep.

"De spelers moeten hier bevestigen", aldus trainer Jacobs in HNB. "We zullen tactisch en technisch werken. Op conditioneel vlak is alles nog goed, aangezien de competitie pas vorige week geëindigd is. Met Vesilinovic en Seck hebben we twee spelers die we moeten inpassen, maar dat mag geen probleem zijn. Al zullen er wel een paar collectieve en individuele werkpunten zijn."

Jacobs kan ook nog spelers verliezen tijdens deze transferperiode. Zo was er de voorbije dagen concrete interesse van Galatasaray voor Lucas Biglia. "Ik wil daar pas op reageren als het echt concreet is", aldus Jacobs. "De piste van Galatasaray is even concreet geweest, maar tegelijkertijd ook niet. Dat er interesse is voor spelers en dat zij ambitie hebben, is normaal. Ik heb daar de afgelopen transferperiodes mee leren leven. Maar ik heb ook al vaak gezien dat die interesse op niets is uitgedraaid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties